Compania Samsung impreuna cu celebra trupa de K-Pop cunoscuta la nivel mondial au lansat o noua optiune de culoare pentru modelul Samsung Galaxy S20+ si pentru castile Galaxy Buds+. Celor doua modele se vor adauga in denumire BTS Edition (Bangtan Boys) si vin intr-o singura optiune de culoare – violet.

Smartphone-ul vine cu un fundal exclusivist care incadreaza logo-ul trupei BTS si o constelatie de sapte stele violet in partea superioara, reprezentandu-i pe cei sapte membri, iconita de call in stanga jos si cea de camera in dreapta jos.

Dispozitivul va contine in pachet atat stickere decorative pentru personalizare, cat si fotografii cu membri trupei. Potrivit senior vice presedintelui Samsung Electronics, Stephanie Choi, aceasta declara ca “Editiile Galaxy S20+ si Galaxy Buds+ BTS sunt rezultatul unei colaborari frumoase intre trupa BTS, care vorbeste despre dragoste si armonie in muzica lor, si Samsung, care creeaza un viitor mai bun prin inovatie. Speram ca va fi o sursa de bucurie si divertisment pentru fanii si utilizatorii din intreaga lume”.

Cele doua dispozitive vor fi disponibile incepand cu 12 iulie, iar pentru fanii BTS inseamna aniversarea a sapte ani de existenta pentru trupa. Modelul Samsung Galaxy S20+ BTS Edition este disponibil pe piata din Romania doar in varianta 4G. Pentru a-i bucura si mai mult pe fani, Samsung ofera un poster gratuit cu trupa BTS daca precomanda unul dintre dispozitive.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook