Dupa modele Galaxy A52 si Galaxy A72, Samsung planuieste sa lanseze inca un smartphone mid-range pentru Europa, care va face 5G-ul accesibil pentru toti utilizatorii. Telefonul anuntat este cunoscut ca si Galaxy M52 si este posibil sa fie chiar mai ieftin decat celelalte doua modele de telefoane mai sus mentionate, din gama A.

Noul Galaxy M52 va fi echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 778G. Este acelasi procesor pe care il vor avea si seriile 50 ale celor de la Honor, fiind performant pentru un telefon din gama de mijloc.

Pe langa procesorul cu care va veni, conform celor de la GalaxyClub, noul Galaxy M52 va avea o camera quad formata dintr-o camera principala de 64 MP, una ultra-wide de 12 MP si inca o camera de 5 MP pentru macro, insemnand ca cea de-a patra va fi un senzor de adancime, completata de o camera secundara de 32 MP pentru selfie.

Momentan nu sunt informatii despre marimea display-ului, in schimb bateria acestui telefon va fi una masiva, ca si cea a predecesorului sau.

Este prea devreme sa discutam despre pret, dar se pare ca informatiile despre specificatiile telefonului deja au aparut. Astfel, asteptam cu interes lansarea noului model.

Sursa foto: galaxyclub.nl

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook