Samsung a lansat pe pagina oficiala din China cele doua modele low-cost care ar inchide bucla lui Galaxy S6+ in Asia.
Ambele modele imprumuta trasaturi de la seria S, dar si de la seria A. Materialele folosite sunt plastic si inlocuitor de piele, simuland foarte bine metalul si pielea naturala, caracteristici specifice modelelor de top.
Galaxy On7 are o grosime de doar 8,2 mm, ecran 5,5″ cu rezolutie HD si este condus de un procesor quad-core 1.5 GHz. Camera principala de 13 MP este dublata de camera secundara de 5 MP, stocare de 8 GB si conexiune 4G. Este alimentat de un acumulator de 3000 mAh, iar sistemul de operare instalat este versiunea 5.1 Lollipop.
Galaxy On5, ceva mai sofisticat comparativ cu varul sau mai mare, are un procesor putin mai performant si un ecran HD cu dimensiunea de 5″. Camera foto principala de 8 MP si camera secundara de 5 MP fac echipa buna cu stocarea de 8 GB si conexiunea 4G, exact ca si pe Galaxy On7. Acumulatorul vine in completarea acestor functii cu o capacitate de 2600 mAh.
Deocamdata aceste modele vor fi disponibile in China si India, iar publicul tinta cu siguranta va fi format din tinerii entuziasti cu un buget redus.

 

Sursa:gagdets.ndtv.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook