Dupa fiasco-ul produs de la lansarea terminalului si chemarea lui in service de la toti cumparatorii, Samsung este pe cale sa anunte o noua data de lansare cu un numar fix de unitati si anunta ca se ofera puncte recompensatorii ca scuza pentru intarzierile survenite clientilor care au precomandat Samsung Galaxy Fold.

Telefonul pliabil Galaxy Fold costa 1.980$, iar Samsung ofera 2 puncte pentru fiecare 1$, astfel ca totalul punctelor este de 3.960. Cu toate acestea, cei de la Samsung ofera 1$ pentru 200 puncte daca se doreste retragerea banilor, rezultand suma de 19.8$ retrasa pentru un astfel de telefon.

Daca ti-ai precomandat un astfel de telefon, verifica-ti contul si vezi daca ai primit punctele. Poti sa le rascumperi pe Samsung.com sau Samsung App store. Poti verifica catalogul ca sa vezi ce accesorii iti poti cumpara, insa nu ai prea multe variante. De exemplu, o singura husa protectie spate din silicon pentru Samsung Galaxy S10 costa 6.000 puncte. Recomandat ar fi sa dai punctele acestea pe niste aplicatii din App Store, care costa mai putin.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook