Contrar celor demonstrate pana in prezent de catre corporatia Samsung in ceea ce priveste lansarea noilor softuri de tip Android, compania se lanseaza in programul Android Nougat pentru versiunea de testare beta.

Pentru inceput in acest program se pot inregistra utilizatorii din Statele Unite ale Americii si Regatul Unit care detin Samsung Galaxy S7 sau S7 Edge.

Pentru cine doreste sa inregistreze dispozitivul in programul beta, trebuie sa caute link-ul de pe cunoscutul site XDA Developers si sa astepte inceperea programului, anuntat de Samsung.

Amintim ca Android 7 Nougat promite multe imbunatatiri, precum multi-windows, PIP (picture in picture), pachete de notificari si raspuns direct din meniul de notificari si optimizare a acumulatorului.

Probabil ca esecul din ultima perioada in privinta Galaxy Note 7 a determinat gigantul coreean sa munceasca mai mult pentru a-si recastiga din clientii care au pierdut increderea in marca.

Ramane de vazut cat de repede se vor misca lucrurile, intrucat alte dispozitive, precum LG V20 si Huawei Mate 9 au preluat deja stafeta si conduc cursa Android.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook