Samsung a batut palma cu cei de la Qualcomm pentru realizarea celui mai nou procesor – Qualcomm Snapdragon 845 – pe care sa-l integreze in noile modele ale seriei Samsung S care se vor lansa, cel mai probabil, in cadrul congresului Mobile World din 26 februarie 2018.

Acelasi scenariu s-a desfasurat intre cele doua companii si in cazul lui S8 lansat in 2017, primul smartphone cu procesor Qualcomm Snapdragon 835. Ce efect a avut crearea in secret a acestui procesor? Iata ca LG G6, lansat cu doar o luna inainte de Samsung S8, a integrat procesorul Snapdragon 821 care era deja considerat depasit.

Conform detaliilor scoase la iveala despre acest procesor, promite sa fie cu pana la 30% mai eficient decat varianta actuala, imbunatatind astfel considerabil consumul de energie si durata de viata a bateriei.

Despre Galaxy S9 si Galaxy S9+ se speculeaza ca vor avea display curbat pe ambele laterale, la fel ca modelele S8 si S8+ deja lansate. Ne asteptam sa integreze si camerele foto duale, lansate anul acesta, cu stabilizator optic de imagine si senzor pentru echilibrarea luminozitatii.

Alaturi de acestea, Samsung va lansa si Galaxy X – flagship-ul anului 2018 cu ecran OLED flexibil. Se zvoneste ca acesta va fi lansat initial doar pe piata din Coreea de Sud, si va fi disponibil ca serie limitata.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook