Pandemia aparuta din cauza virusului COVID-19 a provocat multe daune la nivel mondial, iar un numar extrem de mare de oameni a devenit tot mai constient de problemele legate de igiena. Am inceput sa ne spalam mainile in mod constant dupa orice interactiune cu un mediu strain, mai mult decat o faceam inainte, atunci cand suntem la cumparaturi, in mijloace de transport public, dupa ce am atins clanta unei usi sau am primit coletul inmanat de curier. La fel si gelul de maini il purtam permanent dupa noi.

Gadget-urile si smartphone-urile pot purta si ele amprenta virusului, de aceea Samsung au creat un sterilizator UV care sa te scape de aceasta grija. Samsung au anuntat astazi in Thailanda produsul denumit simplu “Sterilizator UV”, similar cu alte produse de pe piata: seamana cu o cutie alba din plastic si poate incapea in ea un smartphone, chiar si un Galaxy S20 Ultra sau Galaxy Note 10+, smartwatch-uri, casti wireless sau cu fir si orice altceva de aceste dimensiuni.
Cutia se incarca wireless la 10W si foloseste lumina de tip UV-C pentru a elimina bacteriile si germenii, iar pentru a o utiliza, tot ce ai de facut este sa introduci dispozitivul inauntrul ei, inchizi carcasa si apesi pe butonul dedicat si la final un LED te va anunta cand s-a incheiat procesul.

Gestul impotriva COVID-19 nu este primul din partea lui Samsung, la inceputul pandemiei acestia au lansat o aplicatie care te invata cum sa te speli pe maini corespunzator si chiar si un serviciu pentru dezinfectarea device-urilor Galaxy in anumite regiuni de pe glob.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook