Pentru evidentierea categoriilor de smartphone-uri Samsung a folosit literele din alfabet aleator, fara a avea o logica. Dovada este faptul ca acum se pregateste sa lanseze o noua categorie care va fi denumita seria „C” si se pare ca va incepe cu terminalul C5000 de 5,2 inch.

Dovada este o lista de import din India luata din baza de date vamale in care este specificat acest model. Surse neoficiale speculeaza deasemenea ca modelul C7000 este in dezvoltare dar inca nu este specificata dimensiunea ecranului.

Este destul de dificil sa identificam carei clase se adreseaza aceasta serie, dat fiind faptul ca pana acum Samsung a venit cu serille S-A-J-E-Z-Note. Judecand dupa pretul unitar declarat de aproximativ 205 USD, se pare ca se claseaza peste Samsung J5. Cu toate acestea seria „A” ar trebui sa ramana categoria cea mai apropiata de emblematicele seriei „S”mai ales din punct de vedere al pretului.

Acesta serie „C” va fi disponibila pentru inceput doar pe piata asiatica.  Acest prim terminal Samsung C5 ar putea  fi totusi lansarea misterioasa asteptata in India pe 31 martie 2016. Doar trei zile ne despart sa aflam.

Poza stire 28.03.2016 v3 Poza stire 28.03.2016

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook