Potrivit invitatiilor de presa de la Samsung IFA care se va desfasura in data de 1 septembrie, Samsung strecoara si zvonul ca va prezenta un nou model de ceas inteligent, presupunem cu denumirea de Gear 3.

Conferinta va avea loc in Berlin, Germania, la fel ca si anul trecut, cand s-a lansat Gear 2.

Samsung Gear 3 va avea in componenta mai multe functii: altimetru, barometru, vitezometru si un GPS integrat. Aceste functii vor monitoriza constant miscarile si vor afisa altitudinea, viteza pe un grafic orar. Calibrarea se va face si cu ajutorul conexiunii la internet si prin activarea serviciilor de localizare.

Samsung Gear 3 se va adresa unui public foarte activ care necesita aceste functii in hobby-urile sau activitatile de zi cu zi: alpinisti si cataratori, parasutisti, surferi, competitori in sporturi cu motor etc.

Reamintim cateva dintre caracteristicile cu care ne-a delectat Galaxy Gear 2 anul trecut la IFA 2015: raspuns direct de pe ecranul ceasului, urmarirea conditiei fizice prin intermediul senzorului integrat si a softului pentru fitness, player si memorie autonoma, pentru a asculta muzica direct in casti de pe ceas, prin conectare la bluetooth, telecomanda pentru televizor si dispozitivele compatibile.

Sursa: http://www.sammobile.com/2016/08/01/exclusive-gear-s3-has-great-features-to-support-an-active-lifestyle/

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook