Samsung a adoptat o pozitie similara cu cei de la Apple in ceea ce priveste leak-urile, amenintand diferiti furnizori cunoscuti pentru postarea de imagini despre dispozitive care nu au fost inca lansate pe piata. Printre aceste tinte se numara si Evan Bass, unul dintre cei mai renumiti leakeri de pe Internet. Cu toate ca a primit nenumerate solicitari de la Samsung, el continua sa posteze videoclipuri si fotografii despre noile produse ale producatorului coreean pe contul sau de Twitter. In ultima lui postare a dezvaluit toate modelele care vor fi anuntate oficial in cadrul evenimentului Galaxy Unpacked din 11 august. Se pare ca vom avea o varietate de dispozitive, de la telefoane pliabile la ceasuri noi, cat si o pereche de casti noi.

Samsung nu pare sa astepte pana in toamna pentru a lansa telefoanele sale de ultima generatie. Recent, detalii aproape complete despre Galaxy S21 FE au fost publicate pe Internet. Despre acest model puteti citi mai multe detalii AICI.

galaxy s21 fe
Sursa: Evleaks

Modele Samsung Fold 3 si Flip 3 au aparut recent in leakuri online. Acestea vor beneficia de modificari relativ minore in design in comparatie cu modelele anterioare. Aceste dispozitive par sa foloseasca hardware Qualcomm, iar Fold3 poate fi primul telefon mobil Samsung echipat cu o camera sub ecran.

Primele ceasuri lansate de Samsung cu Wear OS vor fi Watch 4 si Watch 4 Classic, urmand sa fie prezentate la Galaxy Unpacked. Se pare ca se va aborda doua tipuri de design, unul cu rotita mecanica in jurul ecranului (clasic) iar celalalt cu margini tactile. Aceste ceasuri continua de fapt seria Tizen Watch S si Watch Active.

Nu in ultimul rand Samsung va lansa a 2-a generatie de casti Galaxy Buds. Acestea vor oferi aproape toate caracteristicile care sunt valabile in momentul de fata pe piata la un pret mai mic. Designul arata similar cu castile Galaxy Buds Pro, care au fost lansate odata cu Samsung Galaxy S21.

Sursa: Evleaks

Asteptam cu interes evenimentul din august.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook