De la lansarea acestui dispozitiv din august 2015, producatorul a fost destul de implicat in ceea ce priveste suportul software si a incercat in permanenta sa aduca imbunatatiri pentru Gear S2. In perioada urmatoare utilizatorii vor putea efectua un nou update care aduce imbunatatiri si schimbari majore.
Printre modificari se numara independenta terminalului in ceea ce priveste unele aplicatii instalate, dupa acest update o parte din aplicatii se pot instala si direct de pe ceas fara a mai fi necesara conectarea acestuia cu un telefon.
O alta noutate este posibilitatea de a seta o fotografie de fundal pentru interfata ceasului prin intermediul aplicatiei My Photos. S Voice a fost si el imbunatatit si este mai eficient ca niciodata, iar acum este capabil si sa lanseze un cronometru pe ceas prin intermediul unei comenzi vocale prestabilite.
Widget-urile, pictogramele si celelalte elemente de design au fost si ele modificate si au primit o restilizare, iar modul de standby este de acum automat.

gsmarena_002

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook