La nici o luna de la evenimentul Unpacked care va avea loc pe 5 august, Samsung va avea un nou eveniment de lansare de produse in 2 septembrie. Asta dupa ce au luat decizia sa nu participe la IFA Berlin 2020, care va incepe pe data de 3 septembrie 2020.
Conform surselor oficiale, Life Unstoppable, dupa cum este numit evenimentul din 2 septembrie va dura 45 de minute si va include lansari de mai multe produse, de la noi telefoane mobile, televizoare, wearables, audio si electrocasnice.

Chiar daca anul trecut au avut unul dintre cele mai mari standuri, Samsung in general prefera sa prezinte in cadrul IFA multe produse si nu neaparat smartphone-uri de top. Anul trecut au prezentat Galaxy A90 5G, procesorul Exynos 980 cu model 5G integrat si varianta fara probleme a lui Galaxy Fold.

Dupa ce oficialii IFA au confirmat in mai ca evenimentul va avea loc la Berlin intre 3 si 5 septembrie, acesta va fi mai restrans decat in ultimii ani accesul fiind doar pe baza de invitatii si va fi inchis publicului larg.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook