Samsung a anuntat deja ca in aceasta luna va lansa pe piata noi versiuni ale modelelor de mijloc Galaxy A3, A5 si A7. Asa cum ne-a obisnuit cu modelelede acest an, noile smartphone-uri vor purta apelativul 2017, pentru a fi diferintiate de modelele anterioare.

 

Cel mai ieftin dintre acestea va fi Galaxy A3 (2017) cu un ecran de 4.7inch, urmat de A5 (2017), cu ecran de 5.2 inch si A7 (2017), cel mai performant dintre toate, cu un ecran de 5.7 inch.

Pe partea de design, noile modele au primit un nou look, avand marginile mult mai rotunjite, mai asemanatoare cu Galaxy S7. De asemenea, difuzorul a fost repozitionat cel putin bizar, pe una dintre lateralele telefonului. Sunt primele modele de la Samsung care au difozorul in aceasta pozitie.

Certificarea IP68 este prezenta pe toate cele 3 modele, asta insemnand ca telefoanele rezista scufundate la 1.5m timp de 30 de minute.

Always-on display este o alta functionalitate noua, pe care am intalnit-o pana acum doar la modelele de top.

In ceea ce priveste dotarile hardware, toate cele 3 modele au primi upgrade-uri, atat pe partea de chipset cat si pe partea de memorie RAM si memorie de stocare.

Conectorul de incarcare a fost modificat de asemena, conectorul microUSB fiind inlocuit de conectorul reversibil USB Type-C.

Inca nu au fost anuntate oficial preturile pentru noua serie A(2017) insa cel mai probabil acestea vor avea preturi asemanatoare cu seria A(2016), la momentul lansarii.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentSynaptics lanseaza un nou senzor de amprenta
Articolul următorComparativ: Google Nexus 6P – Google Pixel
Sony Xperia XZ2 va ocupa mereu un loc in topul preferintelor lui Marius. Pasionat de Android, geek-ul de fata nu zaboveste cand vine vorba de avantajele sau dezavantajele unui terminal si le puncteaza prin experienta sa de connoisseur. Este o persoana activa, care in timpul liber se delecteaza la un meci amical de fotbal.