Cand vine vorba de actualizari la sistemul de operare superior, compania Samsung de obicei intarzie la acest capitol. Samsung France a cerut membrilor comunitatii sa detalieze unele modificari pe care le va aduce noua versiune de Android 9 Pie. Au aparut cateva postari cu privire la schimbarile ce vor fi facute, iar cel mai probabil noua versiune android pe dispozitivele Samsung va aparea incepand cu luna ianuarie 2019.

Prin detaliile oferite, ne putem face o imagine la ce caracteristici sa ne asteptam cand vom putea trece la noua versiune de android.

Anumite caracteristici, care sunt deja pe smartphone-urile Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy Note 9, le vor avea si terminalele mai vechi, cum ar fi Samsung Galaxy S8. A fost confirmat faptul ca al doilea SIM pentru versiunile dual-SIM va sustine VoLTE si VoWifi. Actualizarile pentru Galerie vor permite utilizatorilor sa acceseze cu mai multa usurinta fisierele video inregistrate.

Aplicatia Camera Foto care prezinta toare imaginile cand aceasta este lansata, dupa actualizare va afisa doar fotografiile din dosarul Camera, cand Galeria este deschisa dupa ce s-a realizat o fotografie.

O alta caracteristica include posibilitatea utilizarii unei tastaturi plutitoare in timpul sesiunilor de jocuri.

Care vor fi dispozitivele Samsung care vor obtine actualizarea la Android 9 Pie? Cel mai probabil, compania va publica lista terminalelor incepand cu luna ianuarie 2019.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook