Printre produsele lansate saptamana aceasta de catre Apple se numara Apple TV, o tableta gigant Ipad Pro si noile terminale mobile Iphone 6S si 6S Plus, care au fost prezentate la Bill Graham Civic Auditorium in San Francisco. Tot acolo a fost confirmata si data oficiala in care va fi lansat update-ul pentru iOS 9.

16 Septembrie 2015 este o data importanta pentru toti utilizatorii de terminale Apple, pentru ca dispozitivele vor genera notificari cu privire la update-ul de soft, pe care ulterior trebuie sa il descarce si sa il instaleze pe telefon. Dintre cele mai semnificative noutati ale acestei versiuni software sunt functia de Split Screen, imbunatatiri ale indicatiilor din Apple Maps, Spotlight Search, o baterie mult mai bine optimizata si upgrade-uri aduse aplicatiei Siri.

Pentru cei care isi vor achizitionate noile termanale lansate, 6S si 6S Plus, nu va mai fi necesar acest upgrade de soft, deoarece producatorul le va comercializa preinstalate cu aceasta versiune. Pe langa cele 2 noi modele, terminalele compatibile cu acest soft sunt Ipad 2, Ipad generatia a 3-a, Ipad generatia a 4-a, iPad Air, iPad Air2, iPad mini iPad mini 2, iPad mini 3, Iphone 4S, Iphone 5, Iphone 5C, Iphone 5S, Iphone 6, Iphone 6Plus si Ipod Touch generatia a 5-a.
Sursa: phonearena.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook