Dupa esecul avut cu Note 7, cei de la Samsung sunt forte constienti ca urmatorul model al seriei va trebui sa fie mai mult decat perfect. Pentru a facilita o revenire in forta a noului Note 8, compania coreeana se pare ca si-a canalizat o mare parte din resurse in dezvoltarea acestui terminal. Conform site-ului sammobile.com, noul nume de cod al lui Note 7 va fi “Great”, chiar daca inainte au aparut alte zvonuri care indicau numele de “Baikal”. Cu asa un nume de cod, nu ne putem astepta la altceva decat la un dispozitiv exceptional.

De asemenea, sammobile.com a anuntat si numarul de cod pe care il va avea Galaxy Note 8. Asa cum era de asteptat, Samsung va sari peste numarul 4 (considerat cu ghinion in Coreea) si va da noului Note codul SM-950F. La fel ca si la modelele anterioare, litera de la final va fi modificata in functie de piata pentru care este destinat terminalul. Cel mai probabil, la fel ca si in cazul lui S7 si S7 Edge, Samsung nu va avea multe coduri diferite, fapt care ajuta foarte mult la distribuirea rapida a update-urilor de software.

Totodata au aparut si vesti noi in ceea ce priveste modelele Galaxy Note 7 refurbished. Conform surselor, Samsung lucreaza la un model Note 7 refurbished care va fi vandut deocamdata doar in Coreea de Sud, cu numele de cod Grace R. Asta dupa ce in timpul MWC Barcelona, un militant Greenpeace a intrerupt prezentarea noului Tab S3 si a cerut coreenilor sa recicleze componentele ramase in urma retragerii de pe piata a lui Note 7, lucru pe care Samsung se pare ca il va face.

 

Sursa www.sammobile.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook