In toamna aceasta Huawei urmeaza sa lanseze seria Mate 40, dedicata ultimelor descoperiri in materie de hardware, si este pregatita de lansare la timp avand un chipset nou, conform planului initial.

Potrivit unui vanzator de ponturi de pe platforma Weibo, producatorul planuieste sa vanda 8 milioane de unitati din serie in semestrul 4 al acestui an, un numar impresionant de mare, care stim ca va fi atins asa cum s-a intamplat si pana acum cu vanzarile Huawei, acestia adjudecandu-si a doua pozitie la nivel global din piata de smartphone-uri.

Desi este prea devreme sa facem speculatii si nu se stie aproape nimic despre acest device, cateva informatii despre noul procesor ne-au parvenit, si anume ca probabil va fi numit Kirin 1000, in continuarea lui Kirin 990 5G prezent pe P40 si P40 Pro. Cu numele de cod “Baltimore” se asteapta sa fie fabricat pe 5nm.

Ne-ar bucura ca aceste zvonuri sa devina reale, de aceea nu ne ramane decat sa primim confirmarea oficiala sau sa asteptam pana la lansarea din octombrie.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook