iPhone 12 ar putea avea cele mai multe upgrade-uri de pe un telefon Apple din ultimii ani. Suntem la multe luni distanta de lansarea noilor modele Apple din 2020, insa deja circula multe zvonuri in presa online, cele mai noi contrazicandu-le pe cele din urma, dar un lucru e aproape sigur, si anume ca vor face parte din seria iPhone 12, alcatuita din iPhone 12, iPhone 12+ 12 Pro si 12 Pro Max.

eurogsm iphone 12 (1)Viitoarele modele vor suferi imbunatatiri majore, iar design-ul nu va mai urma aceleasi linii ca cel din 2017 inceput odata cu iPhone X si continuat cu seria iPhone 11, insa va aborda design-ul de pe iPhone 4 si iPad Pro, cu o carcasa realizata din sticla si otel, si cu marginile drepte. Conectivitatea 5G va fi prezenta pe toate cele patru modele, prima de acest gen pe dispozitivele Apple.

Ne asteptam ca dimensiunile ecranului sa vina in 3 configuratii diferite: 5.4”, doua modele cu display de 6.1” si ultimul avand dimensiunea de 6.7”. Mai mult de atat, datorita tehnologiei True Depth responsabila pentru deblocarea faciala, dimensiunile vor fi mai reduse , caci Apple a reusit cumva sa miniaturizeze aceasta tehnologie.

eurogsm iphone 12 (2)Zvonurile sugereaza ca unul dintre cele doua modele cu ecran de 6.1” si altul de 6.7” vor fi de tip flagship camera tripla (wide, ultra-wide, telephoto) pe spate, in timp ce acelea de 5.4” si 6.1” vor avea doar camera dubla de pe spate, insa vestea buna este ca pe toate cele patru modele se va gasi ecranul de tip OLED. Pe langa cele trei camere, senzorul LiDAR isi va face aparitia in aceasta schema, care a debutat pe iPad Pro 2020 la mijlocul lunii martie, fiind un senzor de adancime produs de Apple, similar cu 3D TOF de pe alte telefoane. Partea interesanta la acest senzor e ca poti crea modele 3D bazate pe obiectele din jur pe care sa le materializezi ulterior folosind o imprimanta 3D.

Mai jos puteti urmari macheta noului iPhone 12 Pro Max realizata de celebrul vloger EverythingApplePro:

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook