Cele doua noi modele de la XiaomiRedmi K20 si Redmi K20 Pro s-a vandut in 200.000 unitati la primul flash sale, iar astazi compania a anuntat ca cele doua modele au atins impreuna pragul de 1 milion unitati vandute.

Seria a fost lansata in 28 mai, ceea ce inseamna ca n-a fost de nevoie decat de 4-5 flash sale-uri pentru a ajunge sa vanda 1 milion unitati. Vanzarile ar fi putut fi mai mari, insa capacitatea de productie este aparent limitata in momentul de fata, versiunea Pro nici macar nu este inca disponibila in afara Chinei.

Pentru a sarbatori numarul mare de vanzari, brand manager-ul de la Redmi, Lu Weibing, a anuntat promotii la vanzarile seriei K20 pentru cumparatorii din China: cei care achizitioneaza modelul Redmi K20 vor primi gratuit o baterie externa de 10.000 mAh, pe cand cei care achizitioneaza varianta Pro vor avea posibilitatea de a cumpara incarcatorul rapid de 27W pentru numai 5$.

Redmi K20 si Redmi K20 Pro sunt pe cale sa ajunga in curand si in piata din China, in timp ce pe piata din Europa se vor numi Xiaomi Mi 9T si Xiaomi Mi 9T Pro.

Sursa foto: eoto.tech

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook