A trecut ceva timp de cand Motorola nu a mai prezentat publicului un telefon flagship. In timp ce compania a dominat piata de telefoane entry-level cu modele precum Moto G, nu am mai vazut de mult un telefon de-al lor sa se bata cu inovatorii tehnologiei.

Seria Motorola Edge ar putea schimba asta si tinteste departe, chiar in varf, si vrea sa devina rival cu seria Galaxy S20 la lansarea din 22 aprilie. Aceasta serie vine sa o inlocuiasca pe cea Z, lansata prima data in anul 2016, si contine doua modele Edge si Edge Plus, iar despre ultimul model se presupune ca va fi echipat cu ultimul procesor Snapdragon 865, acelasi care se gaseste pe Galaxy S20 si Xiaomi Mi 10, cat si pe viitorul OnePlus 8T si conectivitate 5G.

Despre display se vehiculeaza ca are o diagonala de 6.67 inchi si o rata de refresh de 90Hz, similara cu ce poate oferi modelele Google Pixel 4 si OnePlus 7T. De asemenea, mai asteptam o baterie de 5000 mAh, o camera tripla pe spate cu senzor principal de 108MP si una de 25MP pe fata.

Modelul mai ieftin cu siguranta va dispune de o configuratie mai slaba a hardware-ului, un procesor Snapdragon 765G si 6GB RAM, pe cand varianta mai performanta 8GB RAM. Deocamdata compania nu a furnizat prea multe informatii si nici infirmat zvonurile, dar pe masura ce evenimentul de lansare se apropie vom afla mai multe.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook