De la experiente captivante in domeniul VR  pana la imbunatatirea securizarii bunurilor de la distante mari , un nou raport intocmit de cei de la Ericsson ne dezvaluie asteptarile si sperantele pe care le au diferite industrii fata de 5G.

Furnizorul a contactat peste 650 de directori la nivel global ,din diferite industrii care vor fi cele mai afectate de introducerea serviciului 5G pe piata. Acestea sunt industria de media/gaming , industria de autovehicule si alti fabricanti de tehnologii ultra moderne , furnizorii de utilitati si servicii de sanatate si  furnizorii de servicii bancare.

In industria  media directorii spera ca 5G-ul sa  permita dezvoltarea unor experiente noi si captivante , mai ales  cand vine vorba de 4k Ultra Hd si realitate virtuala .Unii chiar au precizat ca 5G-ul  va permite ultilizatorilor o experienta cu totul noua in ceea ce priveste streaming-ul  live la videouri de 360 de grade.

O alta industrie care va beneficia de 5G este cea a sistemelor de alarma si supraveghere.Viteza superioara de transfer de date va permite monitorizarea bunurilor de la distanta la un ritm nemaivazut pana acum , deasemenea va ajuta la imbunatatirea senzorilor de monitorizare care se folosesc pentru zonele periculoase .

Probabil domeniul cu cele mai mari asteptari de la tehnologia 5G este surprinzator cel al autovehiculelor. Directorii acestei industrii au precizat ca tehnologia 5G va juca un rol foarte important in dezvoltarea autovehiculelor cu tehnologia self-driving , ca urmare a imbunatatirii servicilor GPS si spera de asemenea sa implementeze un sistem in care hartile si indicatorul de trafic sa poata sa isi faca update instant .

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook