Incepand de azi, Skype introduce un nou design al interfetei pentru Windows, Mac si Linux, care este extrem de asemanatoare cu versiunea mobile a aplicatiei.

Aceasta noua versiune a aplicatiei a fost disponibila pentru o perioada ca un “preview”, dar acum este disponibila pentru toti utilizatorii. Cu noua interfata, fiecare utilizator poate sa isi seteze o tema personalizata si sa isi organizeze lista de contacte dupa bunul plac, in functie de vechimea mesajului, statusul contactului si mesaje citite, respectiv necitite. Cu ajutorul optiunii de “Pin”, conversatile importante vor ramane intotdeauna la indemana.

Skype ofera posibilitatea de a partaja fisiere de pana la 300 MB folosind doar drag&drop, in timp ce Facebook si YahooMail permit atasarea de fisiere de pana la 25 MB, astfel putem spune ca din acest punct de vedere Skype este cu mult inaintea competitorilor sai.

Daca nu ai primit inca update-ul si esti nerabdator sa incerci noua interfata, poti sa descarci manual aceasta versiune, de pe skype.com. Pentru utilizatorii rabdatori, cei de la Skype transmis ca acest update va fi instalat automat in perioada urmatoare.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook