E oficial. S-a lansat Smart Battery Case, capacul cu acumulator ce promite inca 25 ore de functionare. Daca aveti nevoie de mai multa autonomie pentru noul iPhone 6 sau iPhone 6s pe care tocmai l-ati luat vestile bune vin chiar de la Apple.

Carcasa este din silicon avand “soft touch” ce imbina siguranta aderarii la prindere cu o senzatie catifelata iar pe interior protejeaza prin folosirea microfibrelor. De acum puteti scapa de grija zgarieturilor si lovirii pe suprafetele de aluminiu si sticla. Este proiectata si construita de Apple, ceea ce asigura cele mai inalte standarde de calitate.

Folosind o tehnologie pe baza de elastomer, fixarea si eliberarea telefonului din capac se face destul de facil si putem fi asigurati ca va rezista la un numar mare de cuplari. In partea de jos se afla si conectorul Lightning prin care va fi alimentat telefonul.

Bateria de rezerva este pozitionata central pe spatele carcasei. Promite sa adauge o autonomie de 25 ore de convorbiri sau 18 ore de internet 4G. Filmele si muzica beneficiaza de si mai multa vigoare, pana la 20 ore video playback. Se poate verifica statusul bateriei de rezerva in ecranul de blocare (Lock Screen) dar si in Notification Center astfel ca vom fi informati de durata aproximativa de functionare.

Tot acest pachet costa 99$ si pentru toate avantajele va trebui sa ne obisnuim cu o grosime mai mare a telefonului. Tinand cont ca device-urile au devenit tot mai subtiri, nu ar trebui sa fie asa mare problema.

Sursa: Apple

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook