Atunci cand ne gandim la smartwatch-uri, ne gandim in primul rand la un stil de viata activ – la antrenamente specifice, la miscare, la alergare si, mai mult de atat, la un accesoriu fashion. Dar un smartwatch inseamna mai mult de atat – inseamna un asistent personal pe care te poti baza, dar si un accesoriu elegant la incheietura! De aceea, intampinam primavara cu o serie de highlights de la Huawei, pentru un stil de viata sanatos, fie ca le alegi pentru tine, fie ca alegi sa le daruiesti celor dragi!

1. Huawei GT 2

Cu un design cu totul elegant, ceasurile inteligente Huawei GT 2 sunt mereu gata sa incante, atat vizual, cat si din punct de vedere al performantei. Integreaza procesorul Kirin A1 patentat Huawei si tehnologii inteligente de economisire a energiei, oferind astfel pana la 2 saptamani de utilizare la nivel uzual pentru variantele de 46mm si 1 saptamana pentru varianta de 42mm.

Huawi Watch GT 2In ceea ce priveste sportul, Huawei Watch GT 2 stie sa recunoasca exact momentul in care incepi sa te antrenezi si tipul de antrenament pe care il faci, dintr-o lista de 6 sporturi preferate.

Ca functii extra, vine cu HUAWEI TruSeen™ 3.5  ce monitorizeaza activ ritmul cardiac, chiar si in sport sau in somn. Vine si cu Huawei Health App, tehnologie de masurare a concentratiei oxigenului din sange, HUAWEI TruSleep™  2.0 pentru monitorizarea cantitatii si calitatii somnului si HUAWEI TruRelax™, cu exercitii de respiratie pentru inlaturarea starilor apasatoare.

2. Huawei GT 2 Pro

Spre deosebire de fratele sau mai mic, GT 2 Pro insista foarte mult si pe partea de design, de eleganta si de perfectiune. Integreaza peste 200 de optiuni de afisaj, astfel ca va fi potrivit cu orice tinuta si cu stilul tau unic, personal.

La capitolul sport, GT 2 Pro integreaza suport precis pentru peste 100 de sporturi si tipuri de antrenament. Mai mult, vine si cu 10 cursuri pentru alergare cu ghidaj vocal, pentru antrenamente mai eficiente. Alaturi de acestea, vei primi si rapoarte detaliate asupra antrenamentelor tale, dar si sugestii de cum le poti imbunatati.

Smartwatch Huawei GT 2 ProBineinteles, integreaza si algoritmii de masurare a ritmului cardiac, a nivelului de stres, a cantitatii si calitatii somnului, exact ca varianta de baza a seriei.

3. Huawei GT 2e

Multi ar spune ca GT 2e este fratele mai mic al lui GT 2, insa este un smartwatch la fel de bine pregatit pentru orice aventura. Spre deosebire de celelalte modele ale seriei, GT 2e are un design orientat mai mult catre sport, cu bratara colorata si perforata, pentru utilizare indelungata si intensa in antrenamente solicitante.

Huawei Watch GT 2eIntegreaza si el procesorul Kirin A1 cu algoritm de eficientizare a consumului de energie, iar la capitolul sport impresioneaza prin cele 85 de moduri personalizate pentru antrenamente. Alaturi de acestea, vine cu 15 tipuri de antrenament pentru sporturi de performanta.

Si la capitolul monitorizare se descurca foarte bine, colectand date despre intensitatea antrenamentelor tale, timpul necesar pentru recuperare si nivelul de oxigen din sange in timpul antrenamentului, pentru a-ti oferi o analiza amanuntita asupra progresului tau.

4. Huawei Watch Fit

Cu un design ce stabileste puntea dintre smartwatch si bratara fitness, Huawei Watch Fit este ceasul inteligent ideal atat pentru pasionati de sport, cat si pentru cei care-si doresc un stil de viata echilibrat. Vine cu suport pentru 12 tipuri de exercitii fizice animate, 44 demonstratii de miscari standard, suport precis pentru 11 moduri de activitati sportive profesioniste si 85 moduri personalizate pentru exercitii.

Huawei Watch FitAlaturi de acestea, integreaza algoritm pentru monitorizarea ritmului cardiac, a somnului si a nivelului de stres, cat si a nivelului de oxigen din sange.

5. Huawei Band 4 Pro

Varianta mai discreta a unui smartwatch, bratara fitness Huawei Band 4 Pro este un asistent personal de nadejde. La capitolul afisaj, poti alege dintre cele peste 200 de fete pe cea potrivita pentru stilul sau tinuta ta.

Huawei Band 4 ProCand vorbim despre monitorizare, avem un algoritm pentru oxigenul din sange, HUAWEI TruSeen™ pentru ritmul cardiac si HUAWEI TrueSleep™ pentru cantitatea si calitatea somnului.

Ei bine, te-au captivat? Vino pe site si descopera cele mai noi oferte Huawei, perfecte pentru darurile care prevestesc primavara, dar si pentru tine!

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook