Sunt cunoscute vestile asupra faptului ca Apple planuieste sa improspateze flota proprie de smartwatch-uri si, in acest sens, lucreaza la un nou smartwatch care va fi lansat anul acesta, cel mai probabil modelul Apple Series 7, care va primi imbunatatiri pe partea de display si procesor. Alte informatii aparute in presa confirma intentia companiei de a furniza o varianta noua pentru Apple Watch SE, cat si un smartwatch cu functii exclusiv sportive.

Ceea ce nu s-a stiut pana de curand si aceste zvonuri au fost lansate de publicatia Bloomberg este ca Apple Watch Series 8, programat pentru anul 2022 de lansare, va avea noi functionalitati – unice pe piata – destinate sa masoare nivelul de zahar din sange, implicit nivelul de alcool din sange, cat si masurarea temperaturii corpului, cea din urma functionalitate fiind de folos si in contextul pandemiei unde temperatura corpului este unul dintre criteriile pentru a determina daca o persoana este susceptibila sau nu de a fi contactat virusul. Senzorul care indica nivelul de glucoza din sange ar fi de mare folos mai ales pentru cei care sufera de diabet sa isi tina mai usor sub control afectiunile.

Pentru modelul din acest an, cunoastem anume ca va avea o latime de banda mai mare a internetului, fiind posibila transmiterea unei cantitati mai mari de date intr-un timp mai scurt, iar prin intermediul noului watchOS 8 utilizatorul va putea folosi smartwatch-ul ca sistem de siguranta pentru a deschide usi sau alte obiecte care vor putea fi controlate.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook