Ieri, cei de la Xiaomi au confirmat oficial ca noul lor smartwatch denumit Xiaomi Mi Watch va fi lansat impreuna cu smartphone-ul Mi CC9 Pro/Mi Note 10 in data de 5 noiembrie, care va veni impreuna cu Qualcomm Snapdragon Wear 3100 Platform.

Datorita slot-ului pentru eSIM ale ceasului si prezenta unui speaker, ne putem da seama ca se pot efectua apeluri de pe acest smartwatch, lucru confirmat de Xiaomi, de altfel. Xiaomi Mi Watch arata la design ca un Apple Watch, dar muchiile sunt mai ascutite, eliminand arcuirile de pe margini placute la atingere. Mai mult de atat, Xiaomi au creat un smartwatch care este, practic, un smartphone in miniatura, dat fiind faptul ca are abilitatea de a instala aplicatii, are control smart asupra casei, poate reda video-uri si detine chiar si modul intunecat.

Sistemul de operare este acelasi folosit si pe telefoane – MIUI – adaptat la functiile acestui smartwatch. Telefonul vine lansat cu procesorul Snapdragon Wear 3100, GPS, NFC, Wi-Fi, si conectivitate Bluetooth impreuna cu functia de eSIM. Va fi disponibil in doua culoare, negru si alb, iar pretul decomandat ramane necunoscut, insa va fi dezvaluit cat de curand in zilele ce urmeaza.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook