Snap Inc. cunoscuta pentru celebra aplicatie de mesagerie Snapchat, declara luna trecuta ca platforma iOS era prioritara fata de Android. Se pare ca majoritatea utilizatorilor aplicatiei Snapchat sunt utilizatori iOS, din acest motiv interesul pentru Android era destul de scazut. Conform ultimelor declaratii, compania doreste sa schimbe acest lucru, pentru a obtine un procent mai mare de utilizatori Android.

Aparent, aplicatia in sine era vinovata. Aceasta avea numeroase bug-uri, suferea crash-uri si afecta consumul bateriei in versiunea pentru Android. Din acest motiv, executivul companiei a oferit angajatilor cate un telefon cu sistemul de operare Android si a angajat mai multi developeri cu experienta in Android.

O estimare sugereza ca un procent de 85% dintre utilizatori, folosesc un smartphone cu Android, depasind cu mult cota de piata iOS. Avand in vedere acest lucru, miscarea celor de la Snap Inc. este una justificata.

Chiar daca telefoanele produse de Apple sunt vazute ca facand parte din sectorul Premium intr-o mai mare masura decat Android, un numar mult mai mare de utilizatori folosesc al doilea sistem de operare. Cum Snapchat este o aplicatie gratuita, noi credem ca prioritizarea iOS fata de Android OS, a fost o miscare gresita pentru companie, daca aveau in vedere cresterea numarului de utilizatori.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentiPhone va lansa 3 modele pentru anul 2017
Articolul următorReview Allview P9 Energy Lite-telefonul care iti da energie
GG – good game sau good geek, ambele i se potrivesc manusa lui Radu. Este intr-o continua fuga dupa nou, iar pentru el mixul perfect pe un smartphone ar fi o combinatie intre Android si iOS. Cand nu testeaza noile device-uri de pe piata, il gasesti mesterind la masina sau implicat in actiuni de voluntariat.