Dupa lansarea flagship-ului pe piata din Japonia sub numele de Xperia Z4, iar pe piata din Europa a fost rebranduit sub numele de Xperia Z3+ Sony mai gaseste inca un nume pentru actualul varf de gama pentru piata din SUA.

Continuand colaborarea cu reteaua de telefonie mobila Verizon, Sony a introdus pe piata din SUA flagship-ul actual sub numele de Xperia Z4v, dar la o privire mai atenta putem sesiza mici diferente la capitolul hardware intre variantele Z3+/Z4 si Z4v. Modelul Xperia Z4v pentru piata din Statele Unite este dotata cu un ecran de 5,2″ care de aceasta data suporta rezolutia Quad HD 2560 x 1440 comparativ cu 1080p de pe restul pietelor. De asemenea vedem si o mica imbunatarile la capitolul baterie, care a fost marita pana la 3000mAh de la 2930 mAh. Aceste modificari aduse de Sony la Z4v au facut ca telefonul sa fie un pic mai gros si mai greu, acum avand dimensiunile de 144.4 x 72.3 x 8.7 mm si 162g, ne mai fiind un reper la capitolul design sau stil.

sursa: verizonwireless

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentLG va lansa primul smartphone cu Android M si camera 3D
Articolul următorMicromax va lansa maine un nou flagship
When nothing goes right, call Cosmin! E calm si relaxat, are mereu raspunsurile pregatite si cateva glume ca sa-ti descreteasca fruntea. Ramane devotat Droidului si daca vrei sa ii starnesti interesul, pune-i in fata un device cu Android Oreo. Ai insa grija sa nu-i trezesti vechea pasiune privind display-urile albastre.