Ai avut senzatia ca ecranul tabletei este prea mic si ca ar fi excelent daca ai putea transforma podeaua,  masa pe care mananci, dulapul sau peretele de langa tine intr-un touchscreen imens? Daca da, atunci Sony a creat proiectorul Xperia Touch exact pentru tine. Lansat la Mobile World Congress, Sony Xperia Touch este un proiector interactiv, care pentru divizia de inovatii a fost doar un proiect experimental pana anul trecut. Acum, divizia care se ocupa de dispozitivele mobile este pregatita pentru comercializarea produsului incepand cu primavara lui 2017.

Proiectorul poate transforma orice suprafata intr-un touchscreen de 23 inch. Avand o combinatie de senzori cu infrarosu si o camera de 13MP incorporata, poate detecta miscarile precum click-uri sau swipe-uri.

Pentru inceput aplicabilitatea proiectorului este pentru educatie, jocuri, streaming video online sau comunicare, dar in timp utilizatorii ii vor largii sprectrul de utilitate.

Sony Xperia Touch este dotat cu conectivitate WiFi ac, Bluetooth 4.2 cu NFC si foloseste sistemul de operare Android Nougat.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook