Cei de la Sony au lansat in toamna Xperia E3 si toata lumea asteapta Xperia Z4. Asa ca, prezentarea noului smartphone ‘mediu’, Sony Xperia E4 este o surpriza.

Pare sa fie, insa, o surpriza placuta, device-ul avand caracteristici bune, in special in ceea ce priveste bateria.  Echipa Sony promite un timp de utilizare de 2 zile cu bateria de 2300mAh.  Xperia E4 vine dotat cu un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB de RAM si memorie interna de 8 GB.

Ecranul de 5 inci are rezolutie mai slaba, doar qHD, dar Sony a dotat device-ul cu un sistem de sunet de cea mai buna calitate. Camera principala face poze la 5MP si video-uri HDR, iar camera secundara scoate imagini la 2MP.

Xperia E4 va fi disponibil spre vanzare de la mijlocul lunii Februarie in variante single-SIM si dual-SIM, dar nu avem deocamdata nici un pret pentru Romania, nici o data exacta de la care puteti sa-l achizitionati.   Pe masura ce vom primi aceste informatii, vi le vom impartasi cu placere.

 

Sursa:www.techradar.com/

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentAsus va lansa un nou telefon numit Zenfone C
Articolul următorAsus relanseaza Zenfone 2
Avatar
Precum orice pasionat de marketing, Ioana priveste cu alti ochi experienta utilizatorului, in special cand este vorba de un dispozitiv tech de ultima generatie. Ea pune pret pe simbioza dintre partea hardware si software a oricarui gadget care ii trece prin mana si isi va formula concluziile din aceasta prisma. Iar ca dovada, telefonul pe care il recomanda oricui utilizator de Android este Nexus 5.