Dupa o lunga perioada de timp in care cu totii ne-am intrebat daca compania Sony mai este de actualitate,  cand si cu ce ar putea veni nou, iata ca s-a hotarat sa li se alature celor de la Samsung  si Apple in lupta pentru full screen.

Sony lanseaza in 2018 doua Xperia fullscreen, fara asa numita rama sau margine a telefonului, a carei lipsa il face sa para mult mai mare. Poate pare ciudat, dar cele doua telefoane se diferentiaza inclusiv intre ele, nu doar fata de celelalte. Unul dintre aceste modele Xperia, chiar daca nu difera ca forma de vechile modele, vine cu un spate de sticla. In timp ce al doilea model are carcasa metalica, este rotunjit  la colturi pentru a-i da o forma ergonomica, si scoate mult mai bine in evidenta cititorul de amprenta. Se pare ca la celalalt smartphone cititorul de amprenta s-ar afla  sub sticla.

Dupa cum se poate observa si din imagini, ambele  telefoane au camera duala, insa pozitionata diferit. Pentru smartphone-ul Sony cu carcasa de sticla, pozitionarea camerelor atat de indepartata se poate explica prin faptul ca distanta dintre cele doua este de fapt  pentru o adancire a imaginii, oferind posibilitatea de a capta cat mai multe detalii si cat mai mult spatiu in pozele capturate. Asteptam cu nerabdare sa vedem daca vestitele camere Sony, reusesc sa isi faca loc printre celelalte modele actuale de pe piata.

Ambele telefoane vin cu un display de 5.7 inch, rezolutie 18:4k, ceea ce le ofera un aspect impecabil. Noile modele vin si cu primul Snapgradon 845, cu o capacitate de 6GB memorie RAM. Nici Android 8.0 nu va lipsi de pe ele, avand USB de tip C pentru incarcare rapida.

Nu putem spune ca cele doua modele Xperia vin, neaparat, cu ceva nou astfel incat sa  revolutioneze piata. Insa putem mentiona ca, intr-un final, reusim sa spunem si despre Sony ca se poate pozitiona printre marile companii de telefoane precum Apple, Samsung si Huawei.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook