In stilul consacrat deja al celor de la Sony, saptamana aceasta a aparut ‘din gresala’ si pentru scurt timp, pe aplicatia Xperia Lounge, noua tableta Xperia Z4.

Nu stim toate specificatiile device-ului dar, din screenshot ne dam seama ca va avea display de 2K, va fi dotata cu “cel mai nou si rapid procesor” si va avea o autonomie a bateriei care este demna de fruntea industiei.

Design-ul este asemanator cu tableta Xperia Z3 Compact, ceea ce ar putea insemna ca tableta Z4 este o versiune de 10 inci a predecesoarei.  Data care apare pe aplicatie este 3 martie, fapt ce confirma ca lansarea va avea loc saptamana viitoare, in cadrul ‘Mobile World Congress’ in Barcelona.

 

Sursa:www.xperiablog.net

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentBlackBerry Classic reinventat
Articolul următorCe ar trebui să știm despre plata cu portofelul electronic?
Avatar
Precum orice pasionat de marketing, Ioana priveste cu alti ochi experienta utilizatorului, in special cand este vorba de un dispozitiv tech de ultima generatie. Ea pune pret pe simbioza dintre partea hardware si software a oricarui gadget care ii trece prin mana si isi va formula concluziile din aceasta prisma. Iar ca dovada, telefonul pe care il recomanda oricui utilizator de Android este Nexus 5.