Anuntat in urma cu cateva saptamani, noul „selfie-phone” lansat de Sony va fi disponibil pe piata din China la un pret de 323 de dolari. Sony Xperia C3 este unul din putinele smartphone-uri de pe piata care vine cu o camera video frontală echipata cu LED flash.

Sony Xperia C3 beneficiaza de un ecran de tip IPS, cu o rezolutie HD (1280×720 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 (MSM8926), procesor tactat la 1,2 GHz, 1 GB de RAM, 8 GB memorie interna, o camera de 8 megapixeli si o camera frontala de 5 megapixeli. Noul smartphone ruleaza Android KitKat 4.4.2 si dispune de un acumulator de 2.500 mAh.

Sony Xperia C3 va fi disponibil pe alb, negru sau verde (menta). Momentan, acest terminal dispune de un pret foarte bun, insa poate fi mai ridicat pentru pietele din Europa. Piata de telefoane chineza este una competitiva si dispune de foarte multe terminale low-cost, motiv pentru care chiar si branduri mari, precum Sony, se simt obligati să pastreze preturile cat mai jos posibil.

 

Sursa: www.gsmdome.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook