In mod traditional, cei de la Sony isi anuntau noile device-uri  Xperia la CES. In acest an, insa, se pare ca trebuie sa avem rabdare pana la inceputul lunii Martie, cand se va desfasura Mobile World Congress in Barcelona.

Intre timp, am aflat ca, Xperia Z4 a primit certificarea autoritatilor din tara  de bastina, Japonia, pentru 3 versiuni: NTT DoCoMo, KDDI and SoftBank.

Toate cele trei versiuni vor avea disponibil sistemul 4G LTE si chiar VoLTE, care reprezinta o noua generatie ce castiga in ultimul timp suportul operatorilor de telefonie mobila. Device-urile vor avea si Wi-Fi a/b/g/n/ac.

Se presupune ca noul “flagship”  va pastra caracterisiticile generale ale predecesorului sau, Xperia Z3, un display de 5.2” , rezistent la apa si designul consacrat.  De asemenea, ne asteptam la un chipset Snapdragon 810, ceea ce inseamna  conectivitate LTE de categorie 9, mai exact 450Mbps.

Variantele Ultra si Compact vor folosi acelasi chipset, dar vor avea display-uri de dimensiuni diferite: 6.44” si 4.7” . Xperia Z4 Compact va avea o camera principala de 20.7 MP si o baterie de 3,000mAh, in timp ce la Xperia Z4 Ultra camera principala va avea 16 MP iar bateria va fi de 3,500mAh sau 4,000mAh.

 

Sursa:www.gsmdome.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook