Sony a anuntat ca va produce primul smartphone cu display 4k in cadrul IFA 2015, unde a spus si ca telefonul va fi lansat undeva prin luna noiembrie.

Ei bine noi va confirmam faptul ca pe 13 Noiembrie telefonul va fi disponibil spre vanzare.
Operatorul britanic Giffgaff le-a transmis celor de la techradar ca Sony Xperia Z5 Premium se afla deja in depozitul lor, iar din data de 13 se va comercializa spre vanzare. In acest moment pe site se zvoneste ca telefonul va avea pretul de achizitie de 599 lire, sau 25 de lire pe baza unui contract 26,29 lire/luna. Insa acest lucru nu este unul cert, asteptam o confirmare oficiala din partea celor Giffgaff.
Cu siguranta acest telefon nu este unul dintre cele mai ieftine de care dispune piata, dar este unul dintre telefoanele despre care s-a discutat cel mai mult in ultima vreme. Sony este singurul producator care s-a decis sa asambleze pe smartphone-ul lor un display cu rezolutia 4K cu un numar asa mare de pixeli. Este clar ca acest telefon va fi unul de mari dimensiuni datorita ecranului si bateriei, insa daca suntem in cautarea unui device de tipul phablet, Z5 Premium poate telefonul pe care il cautati.

Mai multe detalii puteti afla accesand
http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/the-sony-xperia-z5-premium-will-finally-be-on-sale-tomorrow-1308826

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook