Incepand de azi, Sony a lansat update-ul la Android 8, pentru modelul Xperia XZ Premium. Utilizatorii acestui model ar trebui sa primeasca in acest moment mesajul de update.

In plus fata de noutatile specifice aduse de noua versine Oreo, Sony a adus de asemenea, cateva functii noi prin acest update. Una dintre ele este 3D Creator, functie pe care am vazut-o la modelele Xperia XZ1 si XZ1 Compact si care permite scanarea 3D a obiectelor. Odata scanate, acestea pot fi redistribuite sau chiar imprimate 3D.

Update-ul a adus de asemenea functia Predictive Capture, care detecteaza automat zambetul persoanei fotografiate si incepe sa faca capturi chiar inainte de apasarea butonului declansator al camerei. Utilizatorul poate ulterior sa aleaga si sa salveze cel mai bun moment fotografiat.

Alte functii aditionale includ autofocus-ul care detecteaza si urmareste obiectele aflate in miscare si focalizeaza pe ele, sunetul stereo imbunatatit si suportul pentru aptX HD. De asemenea, la apasarea lunga pe iconitele de aplicatii, se pot lansa functii specifice ale acestora.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook