Spotify a anuntat aseara in SUA ca va lansa in curand optiunea HiFi prin care vor oferi muzica in format lossless la calitate CD audio prin serviciul lor de streaming. Inseamna ca muzica pe care o vom putea asculta online prin Spotify nu va mai avea nicio pierdere de calitate datorata codecului folosit. In plus, nu o sa mai avem pierderi de calitate daca avem si un sistem audio care ofera sunet HiFi.

Optiunea va fi disponibila atat pe modul desktop cat si pentru mobile, dar si pentru dispozitivele care suporta Spotify Connect.

Compania a testat deja aceasta optiune pe un grup restrans de utilizatori inca din 2017, si au decis in sfarsit sa ofere aceasta optine pentru toti utilizatorii. Din pacate, optiunea nu va fi disponibila pentru toate regiunile chiar de la lansare, dar sa speram ca o vor extinde pana la finalul anului. De asemenea, optiunea va fi disponibila doar pentru acei utilizatori care au abonament Spotify Premium. Nu uitati ca Spotify a activat de curand si in Romania abonamentul Spotify Family prin care se poate imparti un abonament intre 6 utilizatori cu aceasi adresa setata in cont.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook