Intr-o prezentare de aproximativ 40 de minute, cei de la Microsoft si-au dezvaluit ieri noul produs, numit Surface Studio, un PC all-in-one cu un design revolutionar.

Prin aceasta lansare, cei de la Microsoft ataca in mod direct iMac-urile celor de la Apple, care pana acum detineau supremataia pe acest segment. Dupa ce am urmarit prezentarea de ieri, de la New York, putem spune ca Surface Studio faca ca produsele Apple sa para demodate, atat pe partea de design cat si ca si functionalitate.

Cel care a prezentat noul produs este chiar creatorul Surface, Panos Panay, care in acest moment conduce divizia de device-uri din cadrul Microsoft. “Credem cu tarie ca Surface modifica felul in care produceti, felul in care creati, felul in care invatati,” a declarat Panay. “Produsul pe care vi-l vom arata va face toate aceste lucruri, insa va avea ceva in plus. Va va parea foarte familiar, insa il veti simti diferit.”

Cei de la Microsoft numesc Stodio, “cel mai subtire monitor LCD creat vreodata” avand doar 12.5 mm. Display-ul de tip touchscreen este incastrat in-o rama metalica, din aluminiu, si masoara 28 inch in diagonala. Rezolutia display-ului este 4000 x 3500 pixeli si aspect 3:2. De aici rezulta un numar de 13.5 milioane de pixeli, cu aproximativ 63% mai mult decat un TV 4K.

Este foarte clar ca Studio este un produs destinat profesionistilor din domenii precum fotografie, grafica sau design, iar cei de la Microsoft promit ca acest produs va oferi acestor o experienta de utilizare nemainintalnita pana acum , la alte device-uri de acest fel.

Surface Studio va fi disponibil in trei variante de dotari hardware, cu preturi cuprinse intre 3000 si 4200 de dolari

  • 1TB / Intel Core i5 – 8GB RAM / 2GB GPU – 2999 $
  • 1TB / Intel Core i7 – 16GB RAM / 2GB GPU – 3499 $
  • 2TB / Intel Core i7 – 32GB RAM / 4GB GPU – 4199 $

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook