Vrei ca Moș Crăciun să îți aducă o tabletă, însă nu știi ce să îi ceri? Echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm îţi prezintă o super ofertă![divider]

 

Crăciunul se apropie și te gândești să îi dăruiești cuiva drag o tabletă sau poate chiar să fii propriul Moș Crăciun și să îți cumperi una. Ce te faci însă cu toate variantele existente pe piață, cum alegi o tabletă care să fie practică, performantă și să aibă și un preț accesibil în același timp? ThePhoneGeeks îți vin în ajutor cu două super tablete care îndeplinesc toate condițiile de mai sus și, mai mult decât atât, sunt disponibile la ofertă în rețeaua națională de magazine EuroGsm, precum și online.

Prima tabletă recomandată este Samsung Galaxy Tab 3 cu diagonala de 7 inch, care, spre deosebire de generațiile anterioare, este mult mai ergonomică, fiind una dintre cele mai subțiri si ușoare tablete de pe piață. Aceasta este disponibilă la prețul de 19 euro (TVA inclus), valabil cu abonamentul pe 2 ani Colibri Explore 25 de la Orange.

Față de majoritatea terminalelor noi din seria Galaxy, pe această tabletă nu rulează Android 4.2, ci versiunea de Android Jelly Bean 4.1.2. De asemenea, datorită slot-ului SIM și a dimensiunilor sale reduse, această tabletă poate fi folosită cu ușurință ca și telefon. Aplicația „telefon” oferă o experiență placută utilizatorului, permițând accesul rapid și facil la tastatură, jurnale, favorite, contacte și mesaje. Camera foto nu diferă prea mult de modelele anterioare, cea principală având rezoluția de 3 megapixeli, iar cea frontală de 1.3 megapixeli.

În ceea ce privește performanțele hardware, Galaxy Tab 3 7.0 funcționează cu un procesor dual-core de 1.2 GHz, este echipat cu 1Gb RAM, are capacitate de depozitare internă de 8Gb și o baterie de 4.000 mAh. Memoria externă poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD până la 32Gb. Există și varianta Tab 3 7.0 cu o memorie internă de 16Gb și cu o memorie externă de până la 64Gb. Din punct de vedere a conectivității, această tabletă prezintă Bluetooth, wireless 802.11 a/b/g/n, GPS, glonass și Wi-fi Direct.

Cea de-a doua tabletă prezentă în oferta EuroGsm este Vonino Sirius QS cu procesor Quad-Core A7, disponibilă la prețul de 0 euro pentru abonamentul pe 2 ani Colibri Explore 20 de la Orange.

Aceasta este un produs premium din gama de tablete bazate pe sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean. De altfel, procesorul tabletei este cel care face diferența, fiind unul dintre cele mai performante din punctul de vedere al capacităților de conectivitate, capabilităților multimedia și consumului scăzut de energie.

Vonino Sirius QS îți oferă posibilitatea de a fi în permanență în contact cu toată lumea, prin intermediul rețelei 3G HSDPA+, prin Wi-fi sau Blutooth. În plus, display-ul de tip IPS-PRO HD capacitiv de 7.9 inch îți permite să redai videoclipuri și filme oriunde te-ai afla, împartășind experiența vizuală cu cei din jurul tău. Ca și modelul Samsung, Vonino Sirius QS are încorporate 2 camere foto-video, dispuse pe partea frontală – 2.0 megapixeli și pe spatele tabletei – 5.0 megapixeli.

Această tabletă este ideală pentru cei cărora le place să călătoarească, deoarece, pe lângă dimensiunile reduse și rezistența bateriei de 4500 mAh, are încorporat un modul GPS și o busola digitală, putând fi astfel folosită ca sistem de navigație.

EuroGsm şi The PhoneGeeks sunt ghizii pe care ți-i dorești alături când pornești în explorarea tehnologiei.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook