Data de 17 ianuarie 2024 a marcat un moment de referință pentru industria tehnologică globală, odată cu transmisia evenimentului Galaxy Unpacked de către Samsung. În cadrul acestui spectacol plin de anticipații, gigantul sud-coreean a dezvăluit trei noi bijuterii tehnologice de vârf de gamă: Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ și Galaxy S24. Aceste dispozitive sunt un echilibru perfect între inovație, performanță și estetică, ridicând ștacheta pentru standardele smartphone-urilor moderne.

samsung Galaxy s24 ultraUnul dintre aspectele inedite ale acestei lansări a fost introducerea tehnologiei revoluționare Galaxy AI, care aduce o nouă dimensiune în experiența utilizatorului și pune bazele pentru viitorul smartphone-urilor inteligente.

Funcția Live translate disponibilă la telefoanele din seria Galaxy S24 oferă interpretare în timp real în engleză, spaniolă, franceză, germană, italiană și poloneză. Aceasta înseamnă că, atunci când vorbești în limba ta, cuvintele îți vor fi traduse și în limba interlocutorului.

Funcția Chat Assist te ajută să spui exact ce vrei să spui, cu tehnologia AI alături la fiecare pas. Grație acestui instrument, vei uita de momentele în care nu îți găseai cuvintele pentru mesaje din mișcare.

Funcția Circle to Search realizată împreună cu Google îți permite să obții rezultate de pe Google fără a ieși din aplicația utilizată, evidențiind, încercuind, mâzgălind sau atingând imaginea despre care vrei să afli mai multe.

Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Ultra: Un vârf de performanță

Cel mai impresionant membru al familiei S24 este Galaxy S24 Ultra, care impresionează cu o combinație perfectă de design sofisticat cu un cadru de titan și performanțe uimitoare. Echipat cu cel mai recent procesor Samsung, acest model oferă o viteză de procesare fără precedent și o eficiență energetică remarcabilă. Ecranul Dynamic AMOLED de 6,8 inch, cu o rată de refresh de 120Hz, redefinește standardele în ceea ce privește calitatea imaginii și experiența vizuală.

Cu o cameră principală de 200 MP și tehnologia de zoom optic 10x, Galaxy S24 Ultra aduce în plus Motorul ProVisual îmbunătățit care recunoaște obiectele, îmbunătățind tonul de culoare, reducând zgomotul de imagine și evidențiind detaliile. Capacitatea de a captura detalii uimitoare și de a realiza fotografii de calitate profesională în diverse condiții de iluminare consolidează statutul acestui smartphone ca un instrument esențial pentru pasionații de fotografie.

culori samsung galaxy S24 ultra

Galaxy S24+ și Galaxy S24: Eleganță și performanță la îndemână

Telefoanele Galaxy S24+ și Galaxy S24 sunt surorile mai mici ale versiunii Ultra, dar nu fac niciun compromis în ceea ce privește designul și funcționalitățile. Ecranele lor vibrante, de 6,7 și 6,2 inch, respectiv, aduc în prim plan imagini clare și culori vii.

Ai multe motive sa te îndrăgostești de noile telefoane de la Samsung, ales acum, când poți realiza fotografii luminoase, colorate și clare, chiar și în întuneric, cu AI ISP, iar Galaxy S24+ vine cu cea mai mare rezoluție a ecranului pe un dispozitiv Galaxy: QHD+.

Galaxy AI: O revoluție în experiența utilizatorului

Cu tehnologia Galaxy AI, toate cele trei modele se adaptează inteligent la preferințele utilizatorilor, învățând și anticipând modul în care aceștia folosesc smartphone-ul. De la optimizarea autonomiei bateriei la personalizarea recomandărilor de aplicații, Galaxy AI reprezintă un pas semnificativ către viitorul interacțiunii om-mașină.

Samsung a pus accentul pe inteligența artificială în dezvoltarea Galaxy AI, transformând modul în care utilizatorii interacționează cu dispozitivele lor. Asistentul virtual integrat, alimentat de un algoritm avansat de învățare automată, devine din ce în ce mai intuitiv pe măsură ce înțelege preferințele și obiceiurile utilizatorilor.

Evenimentul Galaxy Unpacked din 17 ianuarie 2024 a reprezentat un moment de triumf pentru Samsung. Galaxy S24 Ultra, S24+ și S24 nu sunt doar telefoane inteligente; sunt creații tehnologice ce integrează armonios estetica și performanța cu tehnologii avansate, cum ar fi Galaxy AI. Aceste dispozitive marchează începutul unei noi ere în evoluția smartphone-urilor și deschid calea către o interacțiune mai inteligentă și mai personalizată între utilizatori și dispozitivele lor.

Dacă unul din cele trei modele de telefoane proaspăt lansate de către Samsung te-a cucerit, te așteptăm în magazinele noastre până în 30 ianuarie să te bucuri de beneficiile oferite la precomandă.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook