Saptamana trecuta, Administratia pentru Securitatea Transportului – SUA a anuntat introducerea unei noi masuri de securitate: calatorii vor trebui sa demonstreze ca telefoanele, tabletele si alte device-uri pe care le detin functioneaza in parametri normali. Daca ai ghinionul ca device-ul tau sa ramana fara baterie, nu il vei putea lua cu tine in avion.

Iata ca saptamana aceasta si Departamentul de Transport al Marii Britanii s-a aliniat acestor noi masuri de securitate pentru zborurile care intra si ies de pe teritoriul UK. Ceea ce inseamna ca, in curand, sunt sanse ca aceste masuri sa devenina standard global.

Nu stim exact cand se va intampla acest lucru, insa pentru a evita surprizele neplacute in vacanta din aceasta vara, va recomandam sa fiti pregatiti cu acumulatori externi.

 

Sursa: www.v3.co.uk

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentReview LG G3 : mai mult decat un ecran uimitor?
Articolul următorLansarea iWatch amanata pana in Octombrie
Precum orice pasionat de marketing, Ioana priveste cu alti ochi experienta utilizatorului, in special cand este vorba de un dispozitiv tech de ultima generatie. Ea pune pret pe simbioza dintre partea hardware si software a oricarui gadget care ii trece prin mana si isi va formula concluziile din aceasta prisma. Iar ca dovada, telefonul pe care il recomanda oricui utilizator de Android este Nexus 5.