Tesla a prezentat la sfarsitul lui 2019 un automobil pentru teren accidentat pe nume Cybertruck, urmand ca livrarile pentru acest model sa inceapa in acest an, sau anul viitor. Conform unei pubicatii din Coreea de Sud cele doua companii au semnat un contract in valoare de 436 milioane de dolari pentru camerele care urmeaza sa fie folosite pe Tesla Cybertruck.

Luand in considerare ca prototipul prezentat in 2019 nu avea oglinzi retrovizoare, cel mai probabil ca si modelul de serie va folosi pe langa cemerele pentru imprejurimi si camere video pe post de oglinzi retrovizoare.

Dupa ce Sony a acaparat majoritatea producatorilor de telefonie mobila cu camerele sale, se pare ca Samsung a decis sa se axeze si pe alt domeniu unde camerele isi fac aparitia din ce in ce mai des.

Acest lucru este foarte bine pentru noi, consumatorii, pentru ca vom beneficia de imagini din ce in ce mai calitative in automobile unde majoritatea producatorilor includ camere video cu o calitate asemanatoare smartphone-urilor de mai bine de 5 ani.

smartphone camera

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook