Oscilezi între două telefoane și nu ești convins de alegerea pe care vrei să o faci? Echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm îţi oferă consultanţă online gratuită, pentru a alege exact ce ai nevoie

Știm cu toții cum e să te afli în fața unei vitrine pline cu telefoane și să te gândești „oare ce contează mai mult pentru mine”: dimensiunea ecranului, rezoluția camerei de fotografiat sau producătorul? Sau poate toate la un loc. Având în vedere gama largă de telefoane mobile existente în prezent pe piaţă, nu este o surpriză că devine dificilă alegerea unui model de telefon. În afară de design-ul dispozitivului şi de aplicaţiile care pot fi instalate pe acesta, trebuie să te gândeşti şi la caracteristicile tehnice, cum ar fi frecvenţa procesorului, memoria internă, conectivitatea sau versiunea sistemului de operare utilizat, iar dacă luăm în considerare şi accesoriile de care ai avea nevoie – cablu de date, cască bluetooth sau încărcător auto – lucrurile se complică şi poate ieși cu dureri de cap.

 

În acest caz, de cele mai multe ori apelezi la sfaturile prietenilor sau rudelor, însă cel mai indicat este să consulţi un specialist, care să cunoască bine toate aceste specificaţii tehnice şi care te poate ajuta să alegi un telefon mobil care să îţi îndeplinească cerinţele. Astfel, dacă eşti interesat să îţi achiziţionezi un telefon poţi apela la ajutorul angajaţilor din magazinele specializate, însă aceasta poate implica uneori un efort pe care nu esti dispus sa il faci si atunci preferi sa te documentezi singur, online.

 

Acum există o metodă mai simplă de a beneficia de sfaturile unui specialist, chiar din confortul propriului cămin. Prin intermediul platformei online, EuroGsm oferă gratuit consultanţă telecom prin care vei obtine toate informaţiile necesare si impartiale pentru a lua cea mai bună decizie de cumparare. Platforma este administrată de echipa ThePhoneGeeks, echipa tehnică specializata, care iti pune la dispozitie review-uri pentru telefoane şi tablete, sfaturi si recomandari, iar prin intermediul funcţiei de chat, poti comunica direct cu aceştia.

 

„Vrem să oferim oricui este interesat toate informaţiile de care au nevoie pentru a lua cea mai bună decizie de cumpărare. Platforma a fost gândită să fie user friendly, iar legătura cu consultanţii The PhoneGeeks să fie simplă, directă şi rapidă, pentru rezolvarea facilă şi în timp real a tuturor problemelor cu care se confruntă clienţii de telefonie mobilă.”, spune Cristina Szabo, marketing manager al EuroGsm.

 

Tocmai pentru a fi mai aproape de cumpărător şi de a-l ajuta pe acesta să facă cea mai bună alegere atunci când vine vorba de telefoanele mobile, platforma include şi secţiuni dedicate, unde sunt disponibile, fără absolut niciun cost, informaţii utile şi manuale despre utilizarea dispozitivelor mobile sau sfaturi despre personalizarea telefonului cu ajutorul aplicaţiilor dedicate.

 

Mai mult, dacă ai dificultăţi în înţelegerea anumitor termeni mai tehnici, îţi stă la dispoziţie secţiunea Geektionary, unde poţi afla definiţii ale unor cuvinte specifice telefoniei mobile sau termeni tehnici utilizaţi la descrierea telefoanelor mobile. Dacă întâmpini probleme în alegerea sau instalarea aplicaţiilor pentru mobil, poţi apela cu încredere la secţiunea GeekApp, în cadrul căreia sunt disponibile o serie întreagă de informaţii despre aplicaţiile mobile şi nu în ultimul rând, în secţiunea Geeksteps vei găsi informaţii complete pentru configurarea telefonului mobil.

 

EuroGsm şi The PhoneGeeks sunt ghizii pe care ți-i dorești alături când pornești în explorarea tehnologiei.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentGood For Study
Articolul următoriPhone 5S
ThePhoneGeeks sunt ghidul pe care ti-l doresti alaturi cand pornesti in explorarea tehnologiei. Ii cunosc frumusetile, dar si capcanele, ii stiu device-urile si iti spun totul despre ele. Sunt imblanzitorii de gadgeturi, le deprind comportamentul si limbajul si iti ofera suport pentru a le folosi.