Unul dintre dezavantajele sistemului de operare Android comparativ cu sistemele de operare care ruleaza pe desktop il prezinta aparenta lipsa de optiuni de a naviga mai in profunzime in fisierele sistemului si administrarea lor. In timp ce un Android nu ofera prea multe solutii la aceasta problema, exista o multime de aplicatii terte care iti vor oferi controlul de care ai nevoie.

  1. Files By Google

Files By GoogleAplicatia proprie dezvoltata de Google a suferit imbunatatiri majore de la lansarea din 2017. In prezent, aplicatia este complet dezvoltata cu toate functiile de baza de care ai nevoie si alte cateva extra, toate impachetate intr-un design reusit si o interfata intuitiva.

Are un sistem de cautare eficient, intocmai cum te-ai astepta de la un produs Google. Aplicatia ofera o solutie convenabila de a trimite fisierele locale in Google Drive doar cu ajutorul catorva pasi simpli. De asemenea, poti sa navighezi si sa interactionezi cu Google Drive sau cu un alt serviciu de stocare in cloud.

 

 

  1. Solid Explorer

Solid ExplorerSolid Explorer a crescut de-a lungul timpului in popularitate si este usor de vazut motivul. Ofera suport pentru Material Design, stocare cloud, acces la root, FTP, SFTP, WebDav, SMB, CIFS, arhivare, posibilitate de compresie, suport pentru Chromecast si multe alte optiuni. Solid Explorer reprezinta limita absolut superioara in materie de cate functionalitati ofera pentru o aplicatie de management al fisierelor.

In primele saptamani este gratuita, iar dupa aceea costa 1.99$, fiind probabil cea mai buna aplicatie de genul care se poate descarca pe Android.

 

 

  1. Total Commander

Total commanderLansata initial in 1993 pentru Windows 3.1 si denumita Windows Commander, Total Commander este larg apreciata de utilizatorii de Windows si Android ca fiind una dintre cele mai bune aplicatii disponibile. Aplicatia permite copierea sau mutarea intregului folder, copiere sub forma drag & drop, oferind si suport pentru diferite protocoale de sharing precum: FTP, SFTP, WebDAV, LAN, OBEX si stocare in cloud.

Unul dintre cele mai bune avantaje il reprezinta lipsa reclamelor, iar in general Total Commander este o aplicatie de management al fisierelor pe care oricare utilizator ar trebui sa o detina. Se poate gasi in Play Store doar ca varianta gratuita.

 

  1. Astro File Manager

Astro File ManagerPrimul lucru pe care il observi cand intri pe pagina de descarcare de pe Play Store a aplicatiei Astro File Manager este numarul mare de utilizatori, peste 150 milioane, dovada ca este apreciata si ii este recunoscuta utilitatea.

Astro este una dintre cele mai vechi aplicatii de management de pe Android, de la lansare avand anumite suisuri si coborasuri, insa intotdeauna o alegere solida. Unele dintre functionalitatile principale includ suport pentru control pentru fisierele de pe cardul SD, stocare in cloud, compresie de fisiere si extractie de fisiere ZIP sau RAR.

 

 

  1. RS File Manager

RS File ManagerRS File Manager este o aplicatie gratuita, rapida si cu multe functionalitati incorporate, dintre care cele de baza sunt: cut, copy, paste, move, create, delete, rename, search, share, hide, dar si zip/unzip, bookmark etc. Alte functionalitati mai avansate pe care le are in dotare sunt suportul pentru stocare in cloud, suport pentru diferite protocoale de sharing in retea: FTP, FTPS, SFTP, WebDAV, dar si suport LAN: SMB 2.0, NAS, NFS, CIFS, FTP, HTTP.

Mai mult de atat, pe langa suportul de compresie si decompresie, RS File Manager iti permite sa administrezi folderele si fisierele in cloud si suporta encriptie pe 128 biti. Asadar, cu aceasta aplicatie ai control total asupra sistemului tau de fisiere si le poti organiza dupa bunul plac.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook