Marea majoritate a smartphone-urilor nou lansate vin la pachet cu o multime de functii utile gata incorporate, insa pentru a te bucura de ele la capacitate maxima va trebui sa vizitezi magazinul de aplicatii pentru a instala aplicatii terte. Cu aproape 3 milioane de aplicatii care se gasesc in Play Store, utilizatorii de Android sunt rasfatati si alegerea pe care o au de facut cand vor sa instaleze o noua aplicatie poate deveni dificila. Daca vrei sa incerci ceva nou, iata care sunt cele mai bune aplicatii Android din luna trecuta.

  1. Calendar Notification

Calendar Notification este o aplicatie simpla si intuitiva care ofera utilizatorului exact ceea ce are nevoie pentru a-si spori productivitatea. Vei avea la indemana programul tau personalizat sub forma de notificari pentru a te putea folosi de el cu mai mare usurinta si sa ti-l amintesti mai rapid, dar mai ai si cateva optiuni de afisare in functie de preferinta ta.

Cu aceasta aplicatie vei aduce mai multa ordine in viata ta de zi cu zi si, cel mai important lucru, de acum incolo a crea si mentine o structura benefica a activitatilor tale nu ti se va mai parea o corvoada.

  1. Microsoft Lists

Microsoft Lists este o unealta destinata utilizatorilor existenti ai pachetului Office 365 de la Microsoft. Are un nume care poate crea confuzie intrucat nu face ceea ce ai crede, mai precis Microsoft Lists nu este o aplicatie de tip to-do list sau de luare de notite, ci este un tool de management de proiect cu multe functionalitati utile prin care vei putea pastra evidenta informatiilor, fluxului de lucru si multe altele.

Aplicatia a primit feedback negativ din partea celor care nu i-au inteles utilitatea, insa cei care au folosit-o pentru scopul pentru care a fost creata s-au putut bucura de ea.

  1. Duolingo ABC

Duolingo este poate cea mai de succes aplicatie de invatatare a unei limbi straine disponibila pe Android si ne asteptam de la Duolingo ABC sa se ridice la acelasi nivel pentru invatarea celor mici, caci metoda de invatare este diferita, adresandu-se copiilor.

Scopul este educarea copiilor sa invete cititul si include peste 700 de lectii de citit, majoritatea dintre ele fiind interactive. Aplicatia nu include deloc reclame, ete complet gratuita si functioneaza online.

  1. Look to Speak

Look to Speak devine o alta aplicatie foarte utila dezvoltata de Google intrucat publicul tinta il reprezinta persoanele cu dizabilitati care nu pot vorbi. Aplicatia utilizeaza miscarile faciale si ale ochilor pentru a selecta fraze predefinite cu ajutorul carora utilizatorul poate comunica sau raspunde unor intrebari.

Mai contine si un tutorial video pentru a sti cum sa te folosesti de aplicatie si sa poti edita raspunsurile din aplicatie. Pana acum, feedback-ul este pozitiv si a castigat simpatia multor utilizatori.

  1. Glimesh

Majoritatea gamerilor de pc, consola si mobil cunosc celebra platforma Twitch de streaming online. Glimesh vine ca o alternativa la Twitch prin care creatorii de continut pot intra live si transmite activitatea online urmaritorilor, beneficiind de cateva functionalitati apreciate.

Cu ajutorul Glimesh poti difuza jocuri, arta, educatia sau poti intra in direct si sa comunici cu urmaritorii tai. Nu este la fel de dezvoltata precum Twitch, insa dezvoltatorii isi propun sa lucreze in continuare pentru a o face cat mai interactiva.

Sursa foto: Unsplash.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook