Sa urmarim filmele si serialele preferate pe platforme online de video streaming a devenit destul de costisitor financiar, in special ca urmare a cresterii pretului pentru subscriptia lunara. La o atenta cautare, putem descoperi o multime de aplicatii de vizionat filme gratuit care sunt in intregime legale!

Platformele de video streaming au devenit esentiale pentru activitatile de relaxare in fata televizorului, printer acestea se regasesc: Netflix, HBO Max, Amazon Prime, Disney Plus si altele. Exista o vreme cand asteptam cu respiratia taiata sa prindem filmul favorit pe canalele TV la ora programata. Daca, pentru oarecare motiv, nu puteai sa fii in fata TV-ului la ora stabilita sau ajungeai mai tarziu, pierdeai cea mai mare parte din naratiune. In prezent te poti bucura de tehnologia care vine impreuna cu multe avantaje. Iata cateva dintre cele mai importante aplicatii de streaming video disponibile in mod gratuit pentru tine.

  1. Crackle

Crackle ofera suport pentru aproape orice device de pe piata, incluzand toate device-urile mobile disponibile, majoritatea smart TV-urilor, playere video si consola de gaming, dar si obisnuitul browser de pe calculator. Interfata este intuitiva si usor de utilizat, iar clipurile sunt redate fara probleme si nu sacadeaza. Mai mult de atat, nu ai nevoie sa te loghezi pentru a urmari filme sau seriale, insa optiunea exista acolo in caz ca vrei sa profiti de mai multe functii ale acesteia.

Aplicatia mobila Crackle functioneaza cu mai multe device-uri si se poate gasi pe iOS, Android, iPad, BlackBerry, Windows Phone si Apple TV.

  1. Tubi

La aplicatia Tubi arata aproape identic interfata de pe versiunea desktop, fiind bine optimizata pentru mobil si extrem de usor de folosit. Functia de cautarea si filtrare pe genuri este disponibila in aplicatie si fiecare coperta de film este suficient de mare si vizibila incat nu mai este nevoie sa o accesezi pentru a citi titlul filmului.

Baza de date a aplicatiei contine un numar generos, peste 35.000 titluri de unde vei putea alege ce te intereseaza. Alegand un film te va duce catre pagina de descriere unde sunt prezentate informatii despre data de lansare, durata, gen si titluri similare pe care sa le vizionezi ulterior. Poti descarca Tubi de pe smartphone, tableta, device-uri de streaming si smart TV-uri.

  1. Popcornflix

Popcornflix este inca un exemplu de aplicatie gratuit de streaming video care iti permita sa vizionezi filme departe de computerul personal. Spre deosebire de alte aplicatii similare, aceasta face o distinctie clara intre seriale si filme. Odata ce ai ajuns sa cauti un film, vei putea alege dintre genurile care te inreseaza: crime, sport, actiune, drama, horror, sci-fi, thriller si documentare.

O alta functie interesanta consta in filtrul dedicat genurilor cate te ajuta sa personalizezi cautarile si sa apara doar filmele care sunt de interes pentru tine.

  1. Vudu

Vudu este foarte bine cunoscuta pentru faptul ca ofera si posibilitatea de cumparare a filmelor. Insa, daca esti confortabil cu a mai vedea reclame din cand in cand, poti opta pentru versiunea gratuita care include mii de titluri de filme.

Vizionarea filmelor gratuite este facila si se desfasoara intr-un timp rapid. Apara doar pe butonul din meniu care indica filmele gratuite, iar de acolo vei putea alege dintre filmele care sunt nou adaugate in saptamana respectiva, cele mai populare sau specifice unui anumit gen.

  1. Pluto TV

Pluto TV este o aplicatie versatila si mai complexa de streaming video fata de cele prezentate pana acum. Pe langa posibilitatea de a urmari filme si seriale, aceasta aplicatie mai ofera si peste 100 de canale TV unde poti urmari in direct emisiuni, talk show-uri sau transmisii live de la evenimentele sportive.

Aplicatia iti permite sa ascunzi ce canale nu sunt pe placul tau, dar si sa vizualizezi descrierea unui film de la TV care va rula mai tarziu.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook