La fel ca in fiecare luna suntem aici sa va oferim o lista cu cele mai atractive si utile aplicatii pentru a-ti imbunatati experienta de pe Android. Dupa cum bine stim, in magazinul Play Store sunt o multime de aplicatii lansate saptamanal si lunar, iar a cunoaste fiecare aplicatie in detaliu poate deveni coplesitor, consumand mult timp. Din acest motiv ti-am pregatit top 5 cele mai bune aplicatii pe care merita sa le incerci.

X WallNotes

X WallNotes

Schimbarea imaginii de fundal poate adauga o stare de spirit complet diferita device-ului tau, influentandu-ti modul in care vei interactiona cu el. Cu toate acestea, te-ai gandit vreodata ca poti adauga notite direct pe imaginea de fundal proaspat inlocuita? 

Cu X WallNotes te poti bucura de o aplicatie simpla si usor de folosit cu ajutorul careia vei putea adauga text direct pe imaginea de fundal, fiind gratuita in intregime. Ce ai de facut? Selecteaza un wallpaper din galeria proprie si adauga notite text direct pe imagine, iar odata ce ai finalizat, vei putea seta imaginea ca ecran principal sau adauga la modul de ecran blocat. 

Flex Multi-Speed Auto Scroll

Multi speed auto scroll

Petrecem timp pretios si adesea mult prea mult pe telefoane navigand de sus in jos pe diverse aplicatii precum Facebook, Instagram, Twitter, Reddit si pana si TikTok. Totusi, poate v-ati gandit vreodata ca ati putea automatiza acest proces, fara sa mai navigati voi pe ecran, ci doar sa va uitati la ecran fara a face nimic altceva.

Cu aceasta aplicatie veti putea adauga un widget pe ecran care va nagiva automat pentru continutul pe care doriti sa-l vizualizezi. Cu butoanele din interiorul widget-ului veti selecta directia in care se va realiza navigarea si veti avea si un slider privind ajustarea nivelului vitezei de navigare.

Linkr

Linkr

O aplicatie mai degraba utila pentru influenceri sau utilizatorii care produc bani din platformele de social media, Linkr iti pune la dispozitie o modalitate mai usoara prin care sa adaugi oricare link doresti in biografia profilului tau. Dezvoltatorii aplicatiei au urmat cerintele pietei actuale unde adaugarea de link-uri externe in biografie a castigat tot mai mult teren.

Filmora HD

Filmora HD

Exista o pleiada larga de aplicatii de editare video pentru Android, insa multe dintre ele ofera doar cateva functionalitati de baza in a edita videoclipuri. Chiar din interfata aplicatiei este evident ca Filmora HD nu este destinata utilizatorilor incepatori, mai ales fiindca necesita cateva cunostinte deja invatate pentru a o folosi.

Filmora HD iti pune la dispozitie toate functionalitatile traditionale de editare video, precum voce catre text, micsorarea sau impartirea videoclipurilor si chiar o optiune de export 4K. Mai mult de atat, vei primi o multime de functionalitati vizuale pentru a crea videoclipul preferat. O alta functionalitate necesara iti permite sa continui editarea unui proiect nefinalizat mai tarziu pe calculatorul personal.

Tusky for Mastodon

Mastodon

Avand la momentul actual aplicatia Twitter care sufera modificari majore la nivel de leadership si isi pierde credibilitatea printre utilizatori, acestia au devenit mai sceptici cu privire la viitorul platformei. Ca urmare a acestor repercursiuni, multi au devenit atrasi de Mastodon ca o alternativa convingatoare. 

Tusky suporta majoritatea functionalitatilor importante precum incarcarea de imagini, crearea de liste si emoji-uri personalizate, precum si multe altele. Design-ul materialist si minimalist sunt atractiv create pentru utilizator. Comparata cu Twitter, Tusky for Mastodon este mai usor de folosit intrucat permite vizualizarea mai facila a diferitelor conturi si perioadele de timp in care au fost postat continutul. Pe de-a-ntregul, performanta aplicatiei este fluida si pare mult mai stabila comparata cu aplicatia oficiala.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook