Marele avantaj pe care il reprezinta utilizarea sistemului de operare Android consta in faptul ca pune utilizatorului la dispozitie o pleiada mare de aplicatii pentru orice nevoie ar avea. Din cauza numarului mare de aplicatii din magazinul Play Store devine dificil sa se aleaga o aplicatie potrivita care sa indeplineasca cerintele acestuia. De aceea, va punem la dispozitie o lista cu cele mai bune aplicatii aparute luna trecuta.

1) Utiful Photo Organizer

Daca vrei sa iti pastrezi pozele intr-un mod organizat, cu denumiri precum “Poze de vacanta”, “Familie”, “Prieteni” poti face lucrul acesta folosindu-te de aceasta aplicatie. Cu ajutorul ei vei crea categorii diferite de imagini si vei putea folosi chiar si emoji-uri ca titluri de categorii.  Daca doresti, cu simpla apasare direct din camera telefonului le vei muta in categoria potrivita. 

Utiful organizer

Spre deosebire de aplicatia nativa de fotografii, cu Utiful Photo Organizer iti vei organiza folderele mai simplu si intuitiv, vei gasi imaginea dorita mult mai usor atunci cand ai nevoie. Este usor, rapid si la indemana!

2) Buckist

Esti in cautarea unui organizator de liste sau dorinte personale de indeplinit si nu stii ce aplicatie sa alegi? Cu Buckist ai la dispozitie o interfata simpla si minimalista care nu complica lucrurile. Este o aplicatie gratuita, usor si simplu de utilizat. 

Daca ai lucruri pe care vrei sa le atingi in viitorul apropiat, crearea unei liste de dorinte personale este o idee buna. Buckist te poate ajuta in acest sens, caci scopul acesteia consta in crearea unor astfel de liste si organizarea lor.

Primul lucru de facut odata ce ai instalat aplicatia este sa te loghezi, insa continuarea cu un cont de vizitator este si ea permisa daca nu doresti sa-ti pastrezi informatiile salvate. Dupa ce ai realizat acest prim pas, vei fi directionat catre ecranul de pornire de unde vei crea lista dorita. Mai departe, ai la dispozitie o serie de informatii, precum introducarea numelui, a descrierii, iti poti seta chiar si o data pentru atingerea respectivului obiectiv, categorie, locatie si o imagine pentru fiecare in parte. Sunt o multime de detalii pe care le poti introduce. 

Buckist

Vei fi surprins cat de usor de folosit si cate vei realiza cu ajutorul ei, fara sa ai nevoie de hartie!

3) Float Edge Panel

Float Edge Panel iti sare in ajutor pentru un control mai rapid al aplicatiilor din telefonul tau. Asemeni barei de start din Windows, macOS sau Linux, vei avea acces la aplicatii, contacte, widget-uri si alte lucruri pe care le consideri utile. Mai mult de atat, detine si o functie de selectare a textului din cadrul oricarei imaginii, fiind foarte utila in cazul documentelor. 

Float Edge Panels

Te vei putea folosi mai departe customizari pe care le poti seta aplicatiei, precum culoarea panoului, a textului sau a inaltimii dupa bunul plac!

4) Screenshot Flow

Screenshot Flow este o aplicatie care genereaza diagrame ale capturilor de ecran pentru a comunica mai bine cu altii traseul pe care il au de urmat in realizara unui task sau al design-ului unui aplicatii. Asadar, pasii pe care ii ai de urmat sunt usor de realizat, odata partajata informatia cu altcineva. Acesta va intelege cu usurinta ceea ce are de facut sau urmarit. 

Screen Flow

Dupa ce ai realizat capturile de ecran, acestea vor fi organizate intr-o singura imagine sub forma unei diagrame care va putea fi distribuita in orice format.

5) Photomath

Fie ca esti elev, student si matematica iti da batai de cap sau esti parinte care vrea sa-si ajute copilul in rezolvarea unei probleme dificile la matematica, cu Photomath vei primi ajutorul de care ai nevoie.

Photomath este o aplicatie excelenta si de mare folos, avand o interfata simpla, fara reclame si ofera un tutorial la deschiderea aplicatiei pentru a sti cum sa o utilizezi. Interfata consta practic in modulul de camera cu o rama rosie in cadrul careia trebuie sa incadrezi problema de matematica. Aplicatia suporta operatii simple de matematica, fractii, ecuatii liniare, numere zecimale si alte functii precum logaritmii. Noi rezolvari de probleme mai complicate sunt adaugate pe masura ce se lanseaza update-urile.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook