Exista multe variante pentru a asculta muzica in calatoriile tale, iar radio-ul ramane una dintre cele mai traditionale metode prin care te poti bucura de mii de piese si podcasturi. Putem spune ca nu a ramas la fel de popular ca inainte, cu toate acestea este o modalitate foarte buna de a te relaxa si de a descoperi melodii noi. In cele ce urmeaza iti prezentam cateva dintre cele mai apreciate aplicatii radio pentru Android.

AccuRadio

AccuRadio are peste 1400 de canale de care sa te bucuri si pe care le poti personaliza asa cum iti place. Fie ca esti fanul muzicii rock, pop, folk, electronic, jazz, reggaeton si altele, cu aplicatia AccuRadio le poti asculta pe toate. In plus, aplicatia ofera ascultatorilor posibilitatea de a personaliza canalele radio si de a asculta artistii preferati.

AccuRadio

iHeartRadio

iHeartRadio este una dintre cele mai populare aplicatii radio. Are o selectie de mii de posturi radio, inclusiv FM. Aici gasesti muzica pentru orice stare de spirit sau activitate, playlist-uri pe diverse tematici – Summer 2022. Iar pentru momentele in care vrei sa asculti podcasturi, avem o veste buna, iHeartRadio ofera si aceasta optiune in diverse domenii precum: tehnologie, sanatate, mindfulness, sport, divertisment si multe altele. Pentru cei interesati, iHeartRadio vine si cu suport Chromecast si Android Auto. Cool, nu-i asa?

iHeartRadio

myTuner Radio

Aplicatia myTuner Radio este o alta varianta potrivita pentru a asculta posturile preferate de radio. Are o colectie impresionanta de peste 50 000 de posturi de radio din 200 de tari si implicit peste 1 milion de podcasturi pe diverse teme. MyTuner Radio poate fi accesat pe o varietate de telefoane, tv-uri si dispozitive portabile. De asemenea, aplicatia ofera si asistenta pentru Android Auto.

myTuner Radio

Radio Online

Radio Online contine sute de posturi populare de radio, acoperind aproape toate genurile muzicale. Aceasta include atat radio online, cat si unele posturi FM care accepta streaming online. Este o alegere potrivita pentru cei care doresc o aplicatie simpla, fara reclame sau inregistrare.

Radio Online

TuneIn Radio

TuneIn Radio ofera o varietate de posturi de radio, care includ muzica de toate tipurile, comedie, talk show, sport, stiri live si altele. Versiunea gratuita a aplicatiei vine cu peste 100 000 de posturi, plus cateva milioane de podcasturi de unde iti poti alege tema favorita. Cu aceasta aplicatie ai si optiunea de a descarca si a asculta offline continutul audio.

TuneIn Radio

Ramai la curent cu ceea ce este important pentru tine si bucura-te de momente de relaxare in calatoriile tale

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook