Cum totul se desfasoara intr-un ritm alert, devine mai dificil sa gasim momentul oportun pentru a merge la sala sau a practica un anumit tip de sport in aer liber. Miscarea reprezinta o parte esentiala a vietii noastre, iar practica yoga este deosebit de utila pentru relaxarea corpului, imbunatatirea echilibrului si a flexibilitatii, reducerea stresului si multe alte beneficii.

Cauti o modalitate de a-ti imbunatati practica yoga acasa sau in deplasare? Cu ajutorul unei aplicatii poti accesa rapid numeroase cursuri, miscari, continut educational si chiar motivatia necesara, totul direct de pe smartphone sau tableta. Majoritatea aplicatiilor ofera si programe introductive, potrivite pentru persoanele care sunt la inceput. 

Iata 5 cele mai bune aplicatii de yoga care te vor ajuta sa iti atingi obiectivele de fitness. 

Yoga Studio by Gaiam

Yoga Studio App

Yoga Studio ofera cursuri personalizate si potrivite pentru orice nivel, de la incepator la avansat. Aplicatia este recunoscuta pentru continutul educational de calitate si se concentreaza pe obiective specifice, precum: flexibilitate, echilibru, relaxare si altele. De asemenea, aplicatia prezinta si diverse cursuri tematice precum: yoga pentru durerile de spate, yoga pentru gravide sau pentru cei care alearga des. Accesul in aplicatie se face pe baza de abonament, la costul de 10$ pe luna. In plus, vei primi peste 15 medicatii ghidate si practici de relaxare.

Daily Yoga

Daily Yoga

Daily Yoga are cea mai mare comunitate din intrega lume. Poti interactiona rapid cu alti membri pentru a afla mai multe despre yoga si pentru a-ti mentine motivatia in practica. Aplicatia ofera peste 500 de asane (posturi), peste 70 de programe si peste 500 de sesiuni de yoga, pilates si meditatii ghidate (disponibile pe baza unui abonament lunar). Noi programare si videoclipuri sunt mereu adaugate pentru mai multa motivatie. Versiunea gratuita are cateva reclame si ofera acces la mai putine videoclipuri, insa merita sa testezi aplicatia. 

Down Dog

Down Dog

Cu aplicatia Down Dog te bucuri de o experienta unica si personalizata. Poti selectia nivelul, timpul, vocea si muzica pentru a practica yoga. Are o multime de cursuri provocatoare atat pentru cei avansati, cat si pentru incepatori. Instructiunile sunt clare si usor de inteles, aproape ca simti ca ai un instructor adevarat langa tine. In plus, poti urmari progresul in fiecare zi. Down Dog este disponibila gratuit cu acces la numite curusuri sau in varianta platita cu un cost de 8$ pe luna.

Yoga Workout

yoga workout

Daca nu doresti sa cheltui bani pentru o aplicatie, atunci poti incerca Yoga Workout. Ai acces gratuit la toate cursurile din aplicatie. Fie ca vrei sa acorzi 5 minute sau 50 minute pentru sesiunile de yoga, aplicatia ofera o multime de lectii, toate cu instructiuni clare. In plus, ai numeroare provocari pentru 21 de zile sau 30 zile pentru incepatori, totul pentru a te mentine motivat.

Simply Yoga

Simply Yoga

Simply Yoga este o aplicatie excelenta pentru adultii care doresc sa incerce yoga impreuna cu copii si sa invete bazele acesteia. Cu o interfata simpla si usor de utilizat, versiunea gratuita a aplicatiei ofera 3 cursuri de nivel incepator care dureaza 20, 40 sau 60 de minute. Iar versiunea platita ofera sesiuni mai avansate, care se pot personaliza in functie de nivelul fiecaruia.

Aplicatiile prezentate in acest articol sunt disponibile atat pe Android, cat si pe iOS. Bucura-te de miscare in fiecare zi, alege o aplicatie care te va ajuta sa iti imbunatatesti calitatea vietii.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook